Glassalen - Glass and Blue
Glas og porcelæn - CVR.nr. 38112457
Menu
Min forside
Kontakt
Handelsbetingelser
Købes
Nyheder
Webshop
Gavekort
Porcelæn
Blå Blomst svejfet
Blå blomst flettet
Blå Blomst kantet
Blå Blomst Glat
Blåmalet fra Bing &
Blå Orkide
Blå Tone
Blå vifte
Empire
Erantis
Form 10, Klitrose &
Grønlandsstellet
Hartmann
Hvid Elegance
Julerose
Krysantemum
Liselund Ny
Macbeth-Lyserød Anem
Mozart (B&G) og Don
Musselmalet riflet
Musselmalet halvblon
Musselmalet Helblond
Mågestel med Guld
Mågestel uden guld
Offenbach
Purpur diverse
Saksisk Blomst hvid
Sommerfugl
Tranquebar
Wiberg Julestel
Diverse porcelæn Bin
Diverse Porcelæn Kon
Diverse Aluminia
Vaser, krukker med m
Askebægere, fade
B&G Juleplatter
B&G Juledråber
B&G Mors dag
B&G Års og juleklokk
B&G Påskeplatter
B&G Diverse Platter
RC Juleplatter
RC Julekopper
RC Mors dag
RC Diverse platter
RC Årskrus
Årsfigurer RC/B&G
Mennesker og eventyr
Dyr, porcelænsfigure
Fugle, porcelænsfigu
Fingerbøl
Opsatser
Mads Stage for Imerc
Blå Koka
Diverse platter
Glas
Almue smoke
Annette
Atlantic
Berlinois - Chr. 8
Brattingsborg
Canada Smoke
Charlotte Amalie
Clausholm
Copenhagen Klar
Copenhagen Smoke
Eaton
Eclair
Ejby
Gyldenholm
Hamlet
H.C.Andersen Pokaler
Ida
Ideelle
Jægersborg
Kastrup Porter
Kirsten Piil
Lalaing
Lubin
Lyngby Måge med slib
Lyngby Måge uden sli
Neptun
Oreste
Paris
Princess
Rosenborg
Rosenborg Glat
Ulla
Wien Antik
Windsor
Winston
Karafler
Julekarafler og dram
Snapseglas
Champagneglas
Kunstglas
Georg Jensen
Georg Jensen Damask
Keramik med mere
Sølv
Lys og servietter
Om Glassalen
Kontakt mig
Fotoalbum
Glas
Inspiration
Inspiration
Offenbach og erantis opdækning på ko-skind
Offenbach og Lubin
Picnic på bålpladsen med Blå Blomst kantet
Mågestel med fisketallerkner
Smuk frugtskål bruges i køkkenet til tomater. Der er hvidløg i bonbonnieren
De smukke labradorfarvede Atlanticglas, her sat sammen med platter i overglasur og Blå kant.
Opdækning med Blå Kant og Atlantic glas. Champagneskål kan bruges til forret eller appetizer.
Ida glas passer fint til de helt nye stel. Her sat sammen med Multifarvet Elements
Blå Blomst kantet med Ida glas fra Kastrup Glasværk
Blå Blomst kantet med Modeste glas
Blå kant med Modeste glas
Sushi opdækning, gammel karaffel med små glas til soya. Hjertevase og Torskemunds vase som dekoration
Stellene kan fint mixes, og her er brugt små fine snapseglas til at portions anrette salt og peber.
Små hjertevaser fra Holmegaard, brugt som penneholdere på skrivebordet.
Fyld duftende syrener i et stort glasfad. Hurtig og nem dekoration til Middagsbordet.
Enkel opdækning. Salt og peber i snapseglas.
En tallerken behøver ikke være rund. Her er brugt en oval asiet, og et æggebæger til citronskiver.
Den store vandkande havde et skår, nu fungerer den som vase på terrassebordet.
Frugtskål og kagefad samt en sukkerskål uden låg til en krydderurt i Køkkenet.
Lidt vovet men dejlig dekadent med musselmalet helblonde i græsset.
Røgfarvet glas i forskellige former tager sig smukt ud i vinduet.
De små askebægere fungerer fint som låg til termokopper. Muslingeskålen bruges her til frugt.
En grillaften med Mågestel og Modesteglas på terrassen
Rouladefadet er anvendeligt til mange ting, her er det hindbær og blomkål på spyd, drysset med lidt olivenolie og havsalt.
Det store cigarbæger kan fint fungere som krus.
En lille let dessert: en kugle is anrettet i en kaffekop.
Her bruges muslingeskålen på skrivebordet sammen med et cigarbæger som penneholder.
De forskellige fade på fod er gode til grønt og frugt i køkkenet og pynter samtidig.
Askebæger som låg til termokrus og flæseskål til eftermiddagssnack
Mågestel med salat i kartoffelskålen og dressing i flødekanden.
Salat i en oval kageskål og desserten er jordbær med balsamico serveret i en kaffekop.
En sovsebåd er perfekt til at arrangere friske blomster i.
Kringlefadet bruges her som tallerken. Rouladefadet til servering af grillstegt hjertesalat, og sovsebåde fyldt med blomster som pynt på bordet.
En champagneskål kan også bruges til en isanretning.
Her bruges et trekantet kagefad som tallerken og sovsebåden er fyldt med blomster.
En kaffekop er perfekt til små friske miniroser.
Sovsebåd fyldt med friske blomster
Kopperne er smukke med fyrfadslys i. Her er det mågestellets kaffekop nr. 102
Et kringlefad nr. 101 fra mågestellet bruges her som tallerken. Blomsterne er sat i en sovsebåd nr. 8
Her bruges et trekantet fad nr. 40 som tallerken. Muslingeskålen nr. 42 bruges som salatskål
Her bruges rouladefadet til at lægge muslingeskallerne på.
Fyrfadslys i kaffekopperne som romantisk kuvertbelysning.
Opdækning med trekantet fad nr- 40
Den store opsats på lav fod bruges her til salat, Ved kuverten serveres salaten i muslingeskål nr. 42
Spareribs serveres på rouladefadet, coleslaw i den store opsats på lav fod
Her viser vi billeder af opdækninger og inspiration til at bruge porcelæn og glas i hverdagen.
1
2
3
Din kurv
Gå til kasse
Seneste kommentarer
Del siden
Del på Facebook
Del på Twitter
Seneste kommentarer