Dansk porcelæn købes

Vores sortiment af dansk porcelæn og glas:

Kaffe- og Spisestel og glas fra danske fabrikker. Især porcelæn fra Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og Dahl Jensen samt glas fra Holmegaard Glasværk, Kastrup Glasværk, Lyngby Glas med flere. Det er ikke alle stel og glas vi køber, da udbuddet kan være større end efterspørgslen.


Dansk porcelæn af særlig interesse:

 Musselmalet, Mågestel, Sommerfugl, Blåmalet, Konkylie, Hvid Elegance, Blå Blomst, Tranquebar, Wiberg julestel og Flora Danica.


Dansk glas af særlig interesse:

 Ida,  Aida,  H.C.Andersen, Neptun og Oreste.


Derudover søger vi Dahl Jensen figurer.


Hvis du har dansk porcelæn og glas du vil sælge:

Inden du kontakter os, så lav gerne en liste eller tag 1-2 billeder hvor du har samlet de dele du gerne vil sælge.

Vi kender de fleste stel, glas og figurer så godt at vi ikke behøver at se detaljer.

Har du f.eks et spisestel til 12 personer, så sæt en af hver del op på et bord og tag et billede hvor alt er synligt.  Derefter kan du sende en liste med over de dele der er flere af. Hvis tingene står samlet i et skab, kan du også tage billeder direkte ind i skabet. Dele med skår og skader tælles ikke med.

Hvis du sender for mange billeder, tager det længere tid for os at få et overblik og dermed bliver svartiden også længere for dig.
Vi opkøber og kommer også diskret hjem til dig med et uforpligtende og gratis tilbud. Vi skal dog have en ide om hvad vi skal ud og kigge på, så send nogle billeder først.

Vi overfører penge med det samme via mobilepay eller straksoverførsel, i modsætning til auktionshuse og kommissionsbutikker. Vi har ingen  skjulte salærer eller gebyrer.

Sælg ikke før du har fået vores kontante bud og gode priser tilbydes og vi træffes hele ugen mellem kl. 10.00 og 19.00 på telefon 2614 1257 eller døgnet rundt på email: info@glassalen.dk

dansk porcelæn købes

Del siden

Følg os